Reinstes Kurkuma hier kaufen.
Karen Foxdal, God fornøjelse med KIN UKON

For 4 år siden stiftede jeg bekendtskab med gurkemeje kuglerne fra Okinawa. Det unikke gurkemeje-mix virkede straks effektivt og blev for mig – love at first try!

 

Da mit første glas var tomt, fik jeg en japansk veninde til at sende gurkemeje kuglerne fra Japan til Tyskland (hvor jeg bor) – en dyr og langsommelig fornøjelse. Jeg besluttede derfor at tage sagen i egen hånd. Det skulle vise sig at være lettere tænkt end gjort. Det tog to år og mange kreative indfald at overtale den japanske producent til, at indgå samarbejde om tilladelse til at forhandle hans enestående gurkemeje præperat i Europa. Den japanske producent forhandler sit produkt i Japan – og kun i Japan,  hvor han har 20 Mio. regelmæssige kunder. Det er han godt tilfreds med og mente ikke, at han havde brug for flere. Men i sidste ende blev han nok alligevel lidt smigret over min insisteren og enorme begejstring for hans produkt.

 

Det er mig en kæmpe fornøjelse at kunne tilbyde de, efter min mening og personlige empiriske test, bedste og mest effektive gurkemeje kugler der findes, på det europæiske marked. Med indtagelsen af gurkemeje kuglerne føler du dig vital, kraftfuld og ren … for slet ikke at glemme den fornøjelse det er, at kunne drikke alkohol uden så meget som en tømmermand dagen derpå.

 

Den japanske producent gav mig lov til at forhandle gurkemeje kuglerne under eget navn og  distribution. Jeg valgte at kalde produktet KIN UKON  - det er japansk og betyder GULD GURKEMEJE.

 

I mellemtiden er den japanske producent blevet enormt begejstret for mit label og følger interesseret med i div. fremstød og hjælper med gode råd og en enorm viden. Se hertil også billeder og opdateringer på KIN UKON instagram account.

 

Udgangspunktet og fundamentet for min forretning bygger ethundrede procent på produkt-overbevisning og en stor portion entusiasme.

 

God fornøjelse med KIN UKON,

Karen Foxdal