Gurkemeje er især kendt for, effektivt at bekæmpe betændelsestilstande i kroppen.
Gurkemejens stærke antioxidanter booster immunsystemet og curcumin  beskytter mod frie radikaler.

 


100% naturligt alternativ til kemiske/syntetiske præparater.

FACTS OM GURKEMEJE

 

Kært barn har mange navne, hvorfor naturens superantioxidant og inflammationshæmmer, gurkemejeroden, også omtales som både „vidunder-roden,“ „superfood“ og „Beauty-Hero.”
I Asien har man i flere tusinde 
år brugt gurkemeje som naturmedicin (antibiotikum), og i Indien udgør gurkemejeroden en væsentlig bestanddel af det holistiske sundhedssystem, ayurveda. Takket være gurkemejens helbredende egenskaber, og årtusinders traditioner hermed, kan vi i dag i den vestlige verden nyde godt af dens talrige positive egenskaber for vores helbred. Helt fra Okinawa, den japanske ø med verdens højeste koncentration af 100-årige, præsenterer vi premium gurkemejeproduktet KIN UKON – et 100% naturligt gurkemejeprodukt sammensat af tre forskellige gurkemejesorter, der indeholder curcumin og som har en høj biotilgængelighed. 

 

Læge og ernæringsekspert Dr. Med Barbara Hendel og medicin journalist Klaus Oberbeil* udtaler sammenfattende om effekten af gurkemeje/curcumin:

Curcumin hæmmer inflammation (betændelse) i kroppen pga. de stærke antioxidanter. Resultatet er et styrket immunsystem, fordi kroppen får "hjælp" til at bekæmpe betændelsestilstande og dermed kan bruge sin kraft på at beskytte mod diverse virusser, bakterier og svampe. De fleste civilisationssygdomme har én ting til fælles: oxidativ stress, tilstanden hvor der er for få antioxidanter i kroppen i forhold til mængden af inflammation. Inflammation beskadiger cellerne ved at danne frie radikaler. Frie radikaler beskadiger vores genetiske informationer (DNA), hvilket er udgangspunktet for udviklingen af kræft. Curcumin kan bidrage til at neutralisere frie radikaler, fordi det virker antiinflammatorisk. Sygdomme kan forebygges, eller endda helbredes, fordi gurkemeje/curcumin:

 

·    Virker betændelseshæmmende pga de kraftige antioxidanter som fremskynder kroppens egen afgiftnings-proces

  

·     Beskytter celler ved at neutraliserer frie radikaler

·     Stimulerer leverfunktionen

·     Stimulerer fordøjelse

·     Styrker mave og tarm

·     Styrker immunsystemet

·     Styrker hjerne og nerver, hvorfor gurkemejens virkninger har vundet forskeres opmærksomhed, indenfor Alzheimers sygdomme og andre neurologiske lidelser. 

 

·     Lindrer/forebygger migræne/hovedpine

·     Smertelindrende v. gigt og rheuma

·     Smertelindrende ved arteriosklerose

·     Styrker hjerte og blodcirkulation

·     Anti-Aging Booster; fornyelsen af celler har synlig effekt på hud/udseende.

·     Hæmmer Herpes-simplex-virus.

     ... og KIN UKONs unikke USP; Ingen tømmermænd efter indtagelse af alkohol*

Efter/under indtagelse af alkohol, 10-15 stk. Kin Ukon, for at undgå tømmermænd! Husk, alkohol bør nydes i moderate mængder.

 

 


 

Bio produkt

Ved dyrkningen af gurkemeje bliver der IKKE brugt pesticider. Gurkemeje er en meget stærk (phytochemicals) plante, hvorfor der fx ikke er problemer med insekter. I Okinawa planter man sogar gurkemeje som insektmiddel på markerne, fordi rodens stærke antioxidanter holder insekter/kryb væk. 

 


*Kilder: Kurkuma – die heilende Kraft der Zauberknolle og Prof. Dr. Sigrun Chrubasik-Hausmann, Freiburg.