Gurkemeje er især kendt for, effektivt at bekæmpe betændelsestilstande i kroppen.
Gurkemejens stærke antioxidanter tilfører immunsystemet mere modstandskraft og curcumin  beskytter mod frie radikaler
.


100% vegetabilsk alternativ til kemiske/syntetiske præperater.

VIDENSKABEN OM GURKEMEJE?

 

I Japan og Indien bruger de betegnelsen "magi-roden" som synonym for gurkemeje-roden. I Asien har man i over 2.500 år brugt forskellige sorter gurkemeje som "natur-medicin" og antibiotikum. Talrige positive virkninger er blevet observeret ved brugen af gurkemeje, tilmed de mange organiske funktioner, som gurkemeje påvirker.

 

Læge og ernæringsekspert Dr. Med Barbara Hendel og medicin journalist Klaus Oberbeil* udtaler sammenfattende om effekten af curcumin:

 

"Nye videnskabelige undersøgelser viser, hvorfor curcumin har så mangfoldig og positiv effekt på vores helbred. Curcumin beskytter mod virus, bakterier og svampe, hæmmer inflammation (betændelse) og har en udsøgt antioxidant effekt. De fleste civilisationssygdomme har én ting til fælles: Oxidative Stres (tilstanden hvor oxidative kræfter overstiger antioxidantsystemerne, på grund af tab af balancen disse imellem), hvilken forårsages af frie radikaler og inflammation. Inflammation beskadiger cellerne ved at danne frie radikaler. Frie radikaler beskadiger vores genetiske informationer, vores DNA, hvilket er grundlaget for udviklingen af kræft. Curcumin har evnen til at reducere inflammation samt neutralisere frie radikaler. Curcumin kan derfor beskytte mod mange forskellige sygdomme fordi curcumin:

 

• virker betændelseshæmmende pga de kraftige antioxidanter; Femskynder kroppens egen afgiftnings-proces

• Beskytter celler ved at neutraliserer frie radikaler

• Stimulerer leverfunktionen

•  Stimulerer fordøjelse

• Styrker mave og tarm

• Styrker immunsystemet

• Styrker hjerne og nerver

• Lindrer/forebygger migræne/hovedpine

•  Smertelindrende v. gigt og rheuma

• Styrker hjerte og blodcirkulation

•  Anti-Aging Booster; fornyelsen af celler har en synlig effekt på hud/udseende.

• Hæmmer Herpes-simplex-virus.

 

... og KIN UKONs unikke USP; Ingen tømmermænd efter indtagelse af alkohol*

Efter/under indtagelse af alkohol, indtages 10 stk. Kin Ukon med væske, for at undgå tømmermænd! Husk, alkohol bør nydes i moderate mængder.

 

Videre...

 

Prof. Dr. Sigrun Chrubasik-Hausmann, praktiserende læge og fytoterapeut fra Freiburg, sammenfatter flg:

 

• "WHO anbefaler 3 g gurkemeje, rod eller tilsvarende præparater, som en daglig dosis til behandling af fordøjelsesbesvær."

 

"I eksperimentelle laboratorie-, dyremodeller og humane farmakologiske undersøgelser påvises positive virkninger ved brugen af gurkemeje til; irritabelt tarmsyndrom, galdeblære dysfunktion, mavesår, forskellige kræftformer (især i tarme og mund) og i inflammatoriske sygdomme (f.eks. i tarmen og i leddene). "

 

"Et andet af gurkemejens domæner tilskrives overvægt og dets følgevirkninger: Arteriosklerose, diabetes, (fedt)stofskifte-forstyrrelse (lipidmetabolisme) og hjertesygdomme. Tilmed har gurkemejens virkninger vundet forskernes store opmærksomhed, indenfor Alzheimers sygdomme og andre neurologiske lidelser.

 

Mere under: uniklinikfreiburg.de

 

*Kilde: Kurkuma – die heilende Kraft der Zauberknolle


Over 20 millioner japaner indtager regelmæssigt

 KIN UKON som kosttilskud.

 Derudover har mange familier et glas Kin Ukon i  "hjemme-apoteket" når immunsystemet er svækket.  


.

Gurkemeje-høst, Okinawa - Japan

 

Bio certifikat

Ved dyrkningen af gurkemeje bliver der ingen steder i verden brugt pesticider. Gurkemeje er en meget stærk plante (phytochemicals) hvorfor der fx heller ikke er problemer med insekter. I Okinawa planter man sogar gurkemeje som insketmiddel på markerne, fordi den stærke antioxidante rod holder insekter og kryb væk. Derfor har jeg ikke ansøgt om økologisk certificering til Kin Ukon.